nomenclator

Crèdits

El treball de revisió i la redacció de fitxes de les vies públiques ha sigut un procés llarg iniciat l'any 2008 amb l'encàrrec de l'elaboració de les fitxes que l'Ajuntament va fer a l'Associació Cultural Amics de Vinaròs. En aquell treball inicial s'ha basat la revisió de cadascuna de les fitxes i la redacció de les noves, ja que els darrers anys nous noms han ampliat la llista de vies públiques municipals. La informació s'ha revisat i s'ha ampliat consultant obres de referència com l'Enciclopèdia Catalana, el diccionari SALT, el diccionari en línia de l'AVL, el TERMCAT o llibres com Arquitectura rural primitiva en secà, de Miguel García Lisón i Arturo Zaragozá Catalán o El món mariner de Peníscola d'Alfred Ayza Roca, i com no, la Història de Vinaròs de Borràs Jarque.

Aquest apartat de crèdits vol ser també l'espai on fer públic el reconeixement de l'Ajuntament de Vinaròs a totes les persones que ens ajuden a mantindre actualitzat i revisat el Nomenclàtor Viari de Vinaròs, per la qual cosa tindran la consideració de col·laboradors.

  • Investigació i compilació de dades: Associació Cultural Amics de Vinaròs i Ajuntament de Vinaròs
  • Correcció lingüística de la versió valenciana: AVIVA Vinaròs, Agència de Promoció del Valencià
  • Disseny i confecció web: Atípic
  • Disseny i confecció dels plànols de situació: SiG-O gestión
  • Desenvolupament de l'aplicació: AVIVA Vinaròs, Agència de Promoció del Valencià
  • Col·laboradors: Margarida Gil, Rosa Moros, Juanjo Soler, Helena Roman, Salvador Oliver, Emili Casanova, Maite Mollà, Joan Ferreres, Juan José Benito, Anna Giner, Àngela Buj